Ana içeriğe atla

Pokemon GO



Dünyanın Beklediği Oyun


Oyun severlerin heyecanla beklediği oyun Pokemon GO final sürümü ile 06.07.2016 tarihinde yayınlandı.
Milenyum çağı çocuklarının efsane çizgi filmi pokemon artık sanal alemde ve play store’da yerini almış durumda.
  • Oyun Google Maps uygulamasını kullanıyor ve pokemonlar bulunduğunuz konum’da dolaşıyorlar. Pokemonları yakalayabiliyor eğitebiliyor ve arenaya çıkarabiliyorsunuz. Tıpkı eski günlerdeki gibi..
  • Telefonunuz’un kamerasını kullanan oyun, pokemonların evinizde, bahçenizde veya görüntülediğiniz herhangi bir yerde bulunmasına olanak veriyor.

Oyun iOS ve Android kullanıcıları için yayında fakat henüz tabletlerle uyumlu olmayan Pokemon GO için Nintendo, oyunun ilk olarak yalnızca Avustralya ve Yeni Zelanda’da indirilebilir durumda olduğu ve diğer ülkelerin biraz daha beklemesi gerektiğini açıkladı.

Pokemon GO Türkiye’de Nasıl Oynanır ?


Pokemon GO APK Dosyası için tıklayınız
Resmi olarak Türkiye’de kullanıma sunulmayan oyun, bazı apk sürümleri ile ülkemizde de oynanmaya başladı. Fakat resmi olmayan sürümlerin cihazınıza zarar verebileceğini unutmamalısınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Google 2016 Doodle Meyve Oyunları

2016 Olimpiyat oyunlarının 05.08.2016 Cuma günü yani bugün Rio de Janeiro’da başlamasından dolayı Google eş zamanlı olarak meyve oyunlarını piyasaya sunuyor.Günün anlam ve önemine binaen özel bir doodle tasarlayan google mobil oyun programını playstore’da yayına koydu. Akıllı telefondan google uygulamasını açan android kullanıcıları bu oyundan faydalanabilecekler. Meyvelerin oyunun konusu olduğu uygulamada, çeşitli olimpiyat oyunları ve parkurlar göze çarpıyor

Yumurta’yı Pişirmeden Veya Haşlamadan Önce Yıkamak Gerekir Mi?

Yumurtaları Yıkamak Sağlıklı Mıdır ? Bu soruya cevap veremiyoruz çünkü işi bilmeyenler olarak yıllardır yapmış olduğumuz hatanın daha yeni farkına varıyoruz. Yumurtayı yıkamak, kabuğunda bulunan koruyucu tabaka(kütikül)’ya zarar verir. Soğuk su ile yıkanan yumurtalarda kabuk yüzeyinde bulunan mikroorganizmalar yumurta üzerinde bulunan mikroskobik gözeneklerden yumurtanın içine çekilirek enfeksiyon riski oluşturur ve insan sağlığını olumsuz etkiler.

iPhone Uygulamaları Neden Kırmızı Oldu ?

Apple, Dünya AIDS gününü bu yıl da unutmadı. (RED)’in imza attığı önemli çalışmalar, dünyada AIDS’in en çok görüldüğü yer olan Sahra Altı Afrika bölgesinde hayat kurtaran ilaçlara erişim açısından yaşanan eşitsizliği ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Apple da RED’e olan desteğini sürdürüyor. App Store’da uygulamalara gelen güncellemelerde uygulama sahiplerinin de RED’e destek olarak logolarında kırmızı renge yer verdi.